IDEEA CONCEPTULUI

Conceptul The Slice


Ideea conceptului The Slice a pornit de la intrebarea: ce-ar fi daca ar exista dulciuri modulare, exact ca mobila? De ce? Pentru ca e greu sa iti multumesti toti colegii sau toata familia si pentru ca vrei sa fie totul simplu si util cand timpul tau e limitat.

Asa s-a nascut atelierul The Slice. Facem felii artizanale de cheesecakes și torturi din ingrediente naturale, fără aditivi chimici pentru acasa, la birou sau evenimentele speciale pentru tine pe care tu le construiesti într-un singur tort in functie de ce iti place.

THE SLICE

Ce înseamnă ”modular”?


Înseamnă că îți poți comanda un cheesecake din felii diferite, fie că sunt 8 sau 16. Pentru că The Slice vrea să împace toate gusturile sau pe tine, cel moody.

COMPOZIȚIE

Valori nutriționale

Și noi ținem la siluetă. Da, e greu să te poți bucura de ceva dulce când abia ții dieta sau când e greu să ai un stil de viață sănătos. Așa că am creat cheesecake-ul safe, doar din brânză naturală. Nu punem zahăr în compoziția lui și ne încăpățânăm să îl facem artizanal. Ca să știi că ești poți avea ceva dulce la prânz sau oricând vrei tu.
✔ Fără zahăr adăugat
✔ Fără conservanți
✔ Fără întăritori

Slice 110 gr – 120 kcal
Slice 130 gr – 140 kcal
Alergeni: gluten, arahide, migdale, alune de pădure, lactoză.

Cheesecake

Construieste-ti singur tortul. E simplu. Totul e modular.

COMANDĂ

Plasează comanda

[contact-form-7 id="181" title="Comanda"]
comenzi@theslice.ro

+4 0744 543 812
Pick-up point: Calea Serban Voda 180A, Bucuresti, sect 4

[contact-form-7 id="64" title="Contact Form"]
MEDGROUP BAKERY CONCEPT SRL-D
Cod Unic de Înregistrare: 37668816
Nr. Înmatriculare: J10/666/2017